Le Malosiaga Eletise & Solar Show Aferika i Saute 2022 talia oe!

O loʻo faʻaleleia pea a matou tekinolosi, ma o loʻo faʻateleina foi a matou maketi
Le Malosiaga Eletise & Solar Show Aferika i Saute 2022 talia oe!
Nofoaga: Sandton Convention Centre, Johannesburg, Aferika i Saute
Tuatusi: 161 Maude Street, Sandown, Sandton, 2196 Aferika i Saute
Taimi: 23-24 Aokuso
Numera Faleoloa: B42
Oloa Fa'aaliga:Su'e la& maa u'amea Lithium

01

Faatasi ai ma le aofaʻi o tagata e tusa ma le 1.3 piliona, o Aferika e tulaga lua i konetineta uma, lona lua i Asia.O se tasi o konetineta o loʻo i ai le malosi o le la i le lalolagi.O le tolu-kuata o le eleele e mafai ona maua le susulu o le la, ma le tele o punaoa malamalama ma le maualuga o avanoa.O se tasi lea o nofoaga lelei e fausia ai le malosi o le la.
E le gata i lea, o le tulaga o le atinaʻeina o le tamaoaiga o atunuu faʻaitulagi e le maualuga ma e le lava le eletise faavae, o le tele o atunuu Aferika o loʻo faʻamalosia le malosi o le la, ma o le tele o malo ua faʻatulagaina faiga faʻavae mo malosiaga faʻafouina.
I totonu o le tele o atunuu Aferika, malosiaga faʻafouina, aemaise lava le gaosiga o le malosi o le la, i Morocco, Aikupito, Nigeria, Kenya, ma Aferika i Saute o le maketi lea e tosina mai ai le tele o faʻalapotopotoga.
I le avea ai ma se tasi o atunuʻu sili ona atinaʻe i Aferika, Aferika i Saute o loʻo i ai se sao taua tele i fefaʻatauaʻiga photovoltaic.

Sorotec's photovoltaic off-grid inverters e sili ona talafeagai mo le maketi e gaosia e le tagata lava ia ma faʻaaogaina e le tagata lava ia i Aferika.
E ese mai le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga masani i Saina, Aferika, ma e oʻo lava i le tele o nofoaga i fafo, e le manaʻomia ona tuʻufaʻatasia le gaosiga o le eletise photovoltaic i totonu o le faʻasologa o le atunuʻu, ma e faʻavaeina e le tagata lava ia ma faʻaaogaina, o lea o le off-grid o le autu lea.
I le taimi lava e tasi, o lo'o fa'agaoioia fo'i e Sorotec le fa'aaogaina o le alamanuia photovoltaic atoa, mai vaega fa'aliliu mama, i le fa'atupuina ma le fa'atupuina o ma'a fa'apipi'i fa'atasi ma ma'a e teu ai le malosi mo le fa'aogaina o le malosi.
Sorotec, lea na faavaeina i le 2006 ma amata na o se UPS uninterruptible power supply company, o loʻo faʻagasolo malie i se pisinisi lauiloa i le matata o photovoltaics ma o loʻo agai atu i le lalolagi.
E talitonuina i se taimi lata mai, o le a sili atu ma sili atu oloa Sorotec o le a vaaia i le lalolagi photovoltaic fanua.

af01

af02


Taimi meli: Aukuso-18-2022