Ole Fa'afitauli ole Filifilia ose Inverter talafeagai mo Atunu'u e le lava le Malosiaga

Ona o le Aafiaga o le Siosiomaga Fa'afanua Le lava le tu'uina atu o le eletise o se fa'amatalaga iloga i nisi o atunu'u atina'e ma itulagi, e mafua ona o le televave o le mana'omia o le eletise e mafua mai i le si'osi'omaga fa'afanua ma faiga fa'apisinisi. , Pakisitana, ma Kenya e feagai ma faigata i le faʻaaogaina o le eletise ona o le aʻafiaga o le siosiomaga faʻafanua:

Muamua, ia tatou malamalama i tulaga fa'afanua ma suiga o le tau o atunu'u ta'itasi.

Nigeria: E iai Nigeria i Aferika i Sisifo, e vevela ma timuga le tau ma le tele o le susulu o le la.

Initia: O Initia o loʻo i Asia i Saute, faʻatasi ai ma le tele o faʻafanua ma le tele o fesuiaiga o le tau, e aofia ai le tele o itulagi o timuga.

Bangladesh: O Bangladesh o loʻo i totonu o Asia i Saute, ma fanua maualalo, susū le tau, ma aʻafiaga ogaoga mai timuga.

Pakisitana: O Pakisitana o loʻo i le itu i sisifo o le subkonetineta o Initia, ma le lavelave ma le eseese o laufanua, matutu le tau, ma eria mauga i matu.

Kenya: O Kenya o loʻo i Aferika i Sasaʻe, ma le tele o faʻafanua e aofia ai laufanua maualuluga, mauga, ma vaituloto, faʻapea foʻi ma le eseese o le tau.

Pe a filifilia se inverter mo nei atunuʻu, e taua le mafaufau i mea e pei o manaʻoga moni, le maua o punaoa faʻafouina malosiaga, le fua o le gaosiga o le eletise, ma le paketi, ina ia mafai ai ona filifili le ituaiga sili ona talafeagai ma faʻamatalaga o le inverter. .I Nigeria, mafaufau i le tele o le susulu o le la ma le vevela ma le timuga o le tau, o le la inverter o se filifiliga talafeagai, aemaise lava le SOROTEC photovoltaic inverter system.

savb (2)
savb (3)

Se'i ou fa'ailoa atu uiga autu o lenei inverter:

1)Photovoltaic inversion: O le photovoltaic inverter system e fa'aliliuina ai le sa'o sa'o o lo'o aoina mai e paneta o le la e fa'afetaui ai mana'oga eletise o aiga, alamanuia, ma vaega fa'apisinisi.

2) Su'esu'ega Maualuga Maualuga (MPPT): Fa'aogaina e le inverter le tekonolosi MPPT e siaki ai le maualuga o le mana o le la, ma fa'ateleina ai le fa'aliliuga lelei o le malosi eletise.

3) Feso'ota'iga feso'ota'iga: E mafai ona fa'afeso'ota'i le fa'aogaina o le photovoltaic inverter system i le fa'asologa, e mafai ai ona feso'ota'i i le va o le fa'aogaina o le malosi o le la ma le fa'asologa mo le tafega o le eletise.

4) Faʻamatalaga mataʻituina: O le inverter system ua faʻapipiʻiina i faʻamatalaga mataʻituina gafatia, faʻatagaina taimi moni mataʻituina ma le faamaumauina o tapulaʻa e pei o le gaosiga o le eletise, voltage, ma le taimi nei, tuʻuina atu i tagata faʻaoga faʻamatalaga ma auʻiliʻiliga e faʻamalieina ai le gaioiga lelei o le gaosiga o le eletise. .

5) Puipuiga o le saogalemu: O le inverter system e aofia ai le tele o galuega puipuia o le saogalemu, e pei o le maualuga o le vevela, sili atu i le taimi nei, luga / lalo-voltage puipuiga, faʻamautinoa le saogalemu ma le mautu o le faʻaogaina o le faiga.

savb (1)

Aemaise lava mo siosiomaga susu, o le photovoltaic inverter system o loʻo i ai le susu-faʻamaonia ma foliga le susu, faʻamautinoa le faʻagaioiina tumau tumau.E maua ai fo'i le puipuiga mai le uila, fa'aitiitia lelei le fa'aleagaina e ala i uila.O lea la, pe a feagai ma tulaga ogaoga o le tau e pei o mafuiʻe poʻo afā, o le filifilia o se faiga e iai uiga faʻafefe ma matagi e talafeagai. ona o latou fanua maualalo, ua fautuaina le SOROTEC solar inverter.Muamua, e mafai ona fa'aaoga atoatoa punaoa malosi fa'afouina.Lona lua, e mafai ona foia faigata i le eletise i vaitau eseese.E le gata i lea, i le iloiloina o manaʻoga faʻapitoa ma mea faʻatatau o le paketi, o lenei la inverter e ofoina atu le maualuga o le tau-faʻatinoga faʻatusatusaga, faʻaleleia lelei au faʻafitauli o le faʻaogaina o le eletise o loʻo i ai nei ma faʻatinoina lelei i lalo ole tau eseese.

Afai e te fia iloa atili e uiga i oloa a Soropower ma faʻamatalaga faʻapitoa, faʻamolemole asiasi i le upega tafaʻilagi aloaia a Soropower:https://www.soropower.com/. https://www.sorotecpower.com/ 

email: ella@soroups.com or add my wechat/whatsapp:8613510865777


Taimi meli: Sep-21-2023