O le 55MWh le tele o le lalolagi e teu ai maa eletise o le a tatalaina

O le tuufaatasiga aupito tele a le lalolagi o le teuina o maa lithium-ion ma le teuina o maa o le vanadium, o le Oxford Energy Superhub (ESO), ua lata ona amata fefaʻatauaʻiga atoa i le maketi eletise a Peretania ma o le a faʻaalia ai le gafatia o se aseta e teu ai le malosi.
O le Oxford Energy Super Hub (ESO) o lo'o i ai le tele o le lalolagi e teu ai maa (55MWh).
Pivot Power's hybrid lithium-ion maa ma le vanadium flow maa e teu ai le malosi i le Oxford Energy Super Hub (ESO)
I lenei poloketi, o le 50MW/50MWh lithium-ion battery energy storage system na faʻaaogaina e Wärtsilä sa fefaʻatauaʻi i le maketi eletise a Peretania talu mai le ogatotonu o le 2021, ma le 2MW/5MWh vanadium redox flow battery storage system na faʻapipiʻiina e Invinity Energy Systems.E foliga mai o le kuata lenei o le a fausia ai lea faiga ma o le a oo atu i le masina o Tesema o le tausaga nei e mafai ona faagaoioia.
O faiga e teu ai maa e lua o le a faagaioia ose aseta fa'atosina pe a mae'a se vaitaimi fa'atomuaga o le 3 i le 6 masina ma o le a fa'agaioi ese'ese.Na ta'ua e fa'atonu a le Invinity Energy Systems, faioloa ma le fa'asilisili o le Habitat Energy ma le fa'atupuina o le poloketi Pivot Power, o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le a tu'u tulaga ese e fa'atau ai avanoa i maketi fa'atau oloa ma auaunaga fa'aopoopo.

141821

I le vaega faapisinisi, o le vanadium flow battery storage system e mafai ona maua ai ni polofiti e ono la'ititi ae umi atu, ae o le lithium-ion battery energy storage systems e mafai ona fefa'ataua'i i le lapopo'a ae pu'upu'u fa'asalalauga i tulaga fesuisuia'i.tupe mama taimi.
O Ralph Johnson, o le ulu o le Habitat Energy's UK operations, na ia faapea mai: "O le mafai ona puʻeina ni tulaga taua se lua e faʻaaoga ai le aseta e tasi o se mea lelei moni mo lenei poloketi ma se mea matou te manaʻo e suʻesuʻe."
Na ia fai mai ona o le umi o le vanadium flow battery system storage system, e mafai ona tuʻuina atu auaunaga faʻapitoa e pei o tulafono faatonutonu malosi (DR).
O le Oxford Energy Superhub (ESO), lea na maua le £ 11.3 miliona ($15 miliona) i le faʻatupeina mai le Innovate UK, o le a faʻapipiʻiina foi se nofoaga e faʻapipiʻi ai le taʻavale ma le 60 pamu vevela, e ui lava e saʻo uma Fesoʻotaʻi i le National Grid substation. nai lo se faiga e teu ai maa.


Taimi meli: Apr-14-2022