O le kamupani Sipaniolo o Ingeteam o loʻo fuafua e faʻapipiʻi le masini e teu ai le malosi i Italia

Ua fa'alauiloa e le kamupani fa'a-Sipaniolo fa'aliliuina o Ingeteam fuafuaga e fa'apipi'i ai le 70MW/340MWh ma'a e teu ai le malosi i Italia, fa'atasi ai ma le aso tu'uina atu o le 2023.
Ingeteam, o loʻo faʻavae i Sepania ae o loʻo galue i le lalolagi atoa, fai mai o le polokalama e teu ai maa, lea o le a avea ma se tasi o le tele i Europa ma le umi o le toeitiiti atoa le lima itula, o le a tatalaina i le 2023 taotoga.
Ole poloketi ole a fa'amalieina le maualuga ole mana'oga mo le eletise ma tautua ile fa'asologa o Italia ile auai ile maketi eletise fa'atau oloa.
Fai mai Ingeteam o le polokalama e teu ai maa o le a fesoasoani i le decarbonization o le eletise Italia, ma o ana fuafuaga faʻapipiʻi o loʻo otooto atu i le PNIEC (National Energy and Climate Plan 2030) talu ai nei na faʻamaonia e le malo Italia.
O le a tu'uina atu fo'i e le kamupani le fa'aputuina o le lithium-ion battery energy storage systems e aofia ai le Ingeteam-brand inverters ma controllers, lea o le a fa'apotopotoina ma fa'atonu i luga o le saite.

640
"O le poloketi lava ia o loʻo faʻatusalia ai le suiga o le malosi i se faʻataʻitaʻiga e faʻavae i luga o le malosi faʻafouina, lea e taua tele ai le faʻaogaina o le malosi," o le tala lea a Stefano Domenicali, pule sili o le itulagi o Ingeteam i Italia.
Ingeteam o le a tuʻuina atu vaega faʻapipiʻi atoatoa e teu ai maa, faʻapipiʻi taʻitasi ma faiga faʻamafanafana, faʻaogaina afi ma puipuiga afi, ma faʻaliliuina maa.O le malosi fa'apipi'i o vaega ta'itasi e teu ai le malosi o le maa o le 2.88MW, ma le malosi e teu ai le malosi o le 5.76MWh.
O le a tu'uina atu fo'i e Ingeteam ni fa'aliliuga mo fale eletise e 15 fa'apea fo'i ma le lagolagoina o masini fa'aola, fa'atonutonu ma le SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition).
O le kamupani talu ai nei na tuʻuina atu ai le 3MW / 9MWh faʻapipiʻi masini mo le poloketi muamua a Sepania + sola + i le itulagi o Extramadura, ma sa faʻapipiʻiina i totonu o le faʻatoʻaga o le la i se tulaga faʻapipiʻi, o lona uiga o le inverter o le masini e teu ai maa Le inverter ma e mafai ona fa'asoa le feso'ota'iga i le fa'asologa o le eletise.
Ua fa'apipi'i fo'i e le kamupani se galuega tele e teu ai le malosi o le ma'a i se fa'ato'aga matagi i Peretania, e ta'ua o le 50MWh ma'a e teu ai le malosi i le Whitelee Wind Farm i Sikotilani.O le poloketi ua uma ona tuʻuina atu i le 2021.


Taimi meli: Me-26-2022