SOROTEC REVO HMT 11kW inverter: maualuga le lelei mo kilowatt itula uma o le eletise

I lenei vaitau o le tulituliloaina o le maualuga maualuga ma le faʻaauau, tekinolosi ua suia ai o tatou olaga i se saoasaoa e leʻi tupu muamua. Faatasi ai ma i latou, o le faatinoga o inverters, e pei o meafaigaluega autu mo le liua o le malosi, e fesootai tuusao ma le lelei o le faaaogaina o le malosi ma le faigofie o le olaga. I aso nei, seʻi o tatou taulaʻi atu i le REVO HMT 11kW inverter, o se fetu oloa ma se suiga lelei o le 93% (pito i luga), ma vaʻai pe faʻafefea ona faʻaogaina e ana mea faʻatekonolosi ia kilowatt-itula o le mana e sili atu i lona tau.

01 Fa'aliliuga maualuga, paionia fa'asao malosi
O le REVO HMT 11kW inverter ua faʻapipiʻiina i tekinolosi faʻaeletonika faʻaeletonika ma faʻataʻitaʻiga atamai algorithms e ausia ai le lelei o le liua o le 93% (peak). O lona uiga e fa'aitiitia ai le malosi i le fa'agasologa o le fa'aliliuina o le mana DC i le mana AC mo mana'oga i aso uma, fa'aliliu lelei uma vaega o le paoa e sau i le mana fa'aoga. Pe a faatusatusa i inverters masani, o lenei faʻaleleia tele e le gata o lona uiga o le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le malosi, ae faʻapea foʻi ona faʻaliliu saʻo i tupe teu i luga o le pili eletise a le tagata faʻaoga, ina ia o kilowatt-itula uma e te faʻaaluina e aoga i pene uma.

02 Tekinolosi fou, tulaga lelei o le olaga
I tua atu o le maualuga maualuga o le sailiga faifaipea o mea fou faatekinolosi. le REVO HMT 11kW inverter faʻaaogaina se mamanu sili ona lelei o le fausaga o le matagaluega, faʻatasi ma se gaosiga faʻapitoa, e faʻamautinoa ai le mautu ma le faʻamaoni o le oloa i lalo o le maualuga o uta ma le faʻaumiumi o le gaioiga. I le taimi lava e tasi, e lagolagoina ai foi le puleaina o uta atamai ma le puipuiga o le vevela, lea e mafai ona mataʻituina le tulaga faʻaogaina o meafaigaluega i le taimi moni ma tuʻuina atu le lapataiga faʻafuaseʻi o faʻafitauli faʻafitauli, e te maua atili ai le filemu o le mafaufau i le faagasologa o le faʻaaogaina.

03 Ola lanu meamata, mai ia te au e filifili ai
E ala i le filifilia o se REVO HMT 11kW inverter, e te le gata o le filifilia o se meafaigaluega suiga malosi maualuga, ae o le filifilia foi o se olaga lanu meamata ma le gafataulimaina. I le tulaga o le malosi o le malosi i aso nei, e ala i le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o le malosi, e le gata ina faʻaitiitia ai otaota le talafeagai, ae e fesoasoani foi i le puipuiga o le siosiomaga. A fa'aaoga atoatoa uma iunite o le eletise, o le a sili atu ona lelei o tatou olaga.

SOROTEC REVO HMT 11kW fesuia'i-


Taimi meli: Aukuso-23-2024