SOROTEC 2024 Solar PV & Malosiaga Teuina World Expo

Upu autu: Fefa'ataua'iga, faiga e teu ai le malosi fa'apisinisi, fofo fa'apipi'i.

O le auai o Sorotec i le China Import and Export Fair Complex i Guangzhou mai le 8 i le 20 Aokuso 2024 o se manuia mataʻina. O le faʻaaliga e faʻapotopotoina ai le faitau afe o atinaʻe mai le fale ma fafo e faʻaalia ai mea sili ona lata mai i oloa fou malosi ma faʻataʻitaʻiga faʻasaienisi ma tekinolosi ausia. . O se faʻapotopotoina o le malosi, faʻamalosia le "teu malosi + malosi mama" fuafuaga agai i luma ma faʻamumuina le "tamaoaiga lanu meamata"!

 gz1

I lenei faʻaaliga, matou te tuʻuina atu ma le mitamita le tele o oloa faʻatau, e aofia ai le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi masani a Europa, faʻafefe faʻafefe, inverter off-grid, MPPT photovoltaic controller, teuina masini tuʻufaʻatasia ma le lithium battery.O le tulafono o le atinaʻeina o pisinisi e manino: maualuga. -o le tulaga lelei gaosiga gafatia e faavae i luga o le alualu i luma faasaienisi ma tekinolosi o le ki i le atinae gafataulimaina. Green, maualalo-carbon o le lumanaʻi. O loʻo faʻatupulaʻia le manaʻoga o le lalolagi mo oloa fou malosi, ma o le atinaʻeina o pisinisi fou malosi o loʻo i ai pea i lona amataga. Le lalolagi fou alamanuia malosi o loʻo faʻagasolo mai le "vaitaimi o le maʻitaga" i le "vaitaimi tuputupu aʻe". O le a umi se taimi e oʻo atu ai i le "vaitaimi matua", ae o le vave faʻafouina ma le faʻaogaina o tekinolosi ma oloa o le a faʻaauau pea ona faʻatupuina manaoga fou, faʻaosofia le malosi fou ma fatuina le gafatia fou. O le faʻafouina vave ma le faʻafouina o tekinolosi ma oloa o le a faʻaauau pea ona maua ai le manaʻoga fou, faʻaosofia le malosi fou ma fatuina le gaosiga fou.

gz2

Sorotec ua sauni e faʻalolotoina lana galulue faʻatasi ma soʻo se ituaiga olaga i le gaosiga o le malosi fou ma le sapalai o laina. O le a matou faʻalauiloaina faʻatekonolosi faʻafouina ma atinaʻe fale gaosi oloa, faʻatasi ai ma le tamaoaiga o le lalolagi, gaioiga faʻatasi i suiga o le tau o le lalolagi ma le fausiaina o se faʻalapotopotoga o taunuuga o tagata. O le a tatou faʻaleleia a tatou lava oloa ma faʻaalia le faʻaleleia o fale gaosi oloa ma suiga. O le a matou folau ma le malosi o le "teu malosi + malosi mama" e faʻamumu ai le "tamaoaiga lanu meamata".


Taimi meli: Aukuso-21-2024